Nieuws
Hoe gebruik je een moka espresso? Tips voor mal...
De charme van de moka espresso – kleine moeite, groot aroma Er zijn mensen die hun dag niet kunnen beginnen zonder het ritueel van de moka espresso.Het geluid van pruttelende...
Hoe gebruik je een moka espresso? Tips voor mal...
De charme van de moka espresso – kleine moeite, groot aroma Er zijn mensen die hun dag niet kunnen beginnen zonder het ritueel van de moka espresso.Het geluid van pruttelende...
De Kamado: Wat? Wie? Hoe?
De Kamado van Moddern: meer dan een barbecue Wanneer je de geur van houtskool ruikt en het eerste geknetter hoort, weet je: het wordt een goede dag.Maar wie ooit op...
De Kamado: Wat? Wie? Hoe?
De Kamado van Moddern: meer dan een barbecue Wanneer je de geur van houtskool ruikt en het eerste geknetter hoort, weet je: het wordt een goede dag.Maar wie ooit op...
RECEPT! Vegetarische herfst BBQ! Gevulde portob...
GEVULDE PORTOBELLO'S met POMPOEN & GEITENKAAS Bereidingstijd: ± 40 minuten Temperatuur kamado: 180°C indirect Ingrediënten (voor 4 personen): 4 grote portobello’s 200 g pompoen (in blokjes gesneden) 1 kleine rode...
RECEPT! Vegetarische herfst BBQ! Gevulde portob...
GEVULDE PORTOBELLO'S met POMPOEN & GEITENKAAS Bereidingstijd: ± 40 minuten Temperatuur kamado: 180°C indirect Ingrediënten (voor 4 personen): 4 grote portobello’s 200 g pompoen (in blokjes gesneden) 1 kleine rode...